Bed and breakfast Frankrijk

Samen met mijn vriendin heb ik lang gezocht op Google naar een chambre d’hotes Frankrijk. Dit is de Franse vertaling voor een bed and breakfast Frankrijk, en gezien het feit dat mijn vriendin en ik vorig jaar naar Parijs zijn gegaan, wouden wij graag ook nog een ander gedeelte van Frankrijk zien. Wij hebben daarom besloten om een landhuis, dat tevens een bed and breakfast is te bezoeken in Frankrijk, die wij al van te voren hebben gereserveerd via het internet.

De bed and breakfast was gelegen nabij Route du Soleil en zodra je aan kwam rijden zag je hoe enorm het landhuis wel niet was. Het landhuis dateert uit de 19e eeuw en je ziet aan alles dat het huis een enorm rijke geschiedenis heeft. Verder was het eten zeer noemenswaardig, gezien het feit dat het eten enorm goed was. Zo was het eten biologisch, en werd er veelvuldig gebruik gemaakt van streekproducten. Dit kwam ook echt terug in de smaken, en zo hebben mijn vriendin heerlijk gegeten en geslapen in dit enorme landhuis.

Wil ook jij een B en B Frankrijk bezoeken, dan is dit echt een aanrader! Klik op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie!