BBT Shop en de spelers die dit seizoen een goede indruk in de NBA maken

Het NBA seizoen is al in volle gang bezig. Ook dit seizoen zijn er weer een aantal uitblinkers te vinden in deze competitie. In dit artikel vindt u een verzameling van namen die naar onze mening boven het niveau van de competitie uit stijgen. Bent u zelf ook een basketballer? Voor alle benodigdheden op het gebied van basketbal kunt u terecht op https://www.bbtshop.nl/. BBT Shop heeft naast een webwinkel ook nog eens een traditionele winkel. Breng ook eens een bezoekje aan de fysieke winkel om de indrukwekkende artikelen uit de NBA in levende lijve te zien.

Giannis Antetokounpo

Giannis Antetokounpo is niet alleen de man met de meest ingewikkelde naam in de NBA. Ook zijn enorm gebalanceerde spel van deze man is angstaanjagend goed. We kunnen het natuurlijk niet over deze man hebben zonder dat we het hebben over zijn ongelofelijke “jump shot”. De 23 jarige heeft zich over de loop van de afgelopen seizoenen ongekend goed ontwikkeld. Daardoor is deze man een van de redenen om de televisie aan te zetten!

Kawdi Leonard

Kawdi Leonard is een van de beste spelers van de NBA als hij fit is. hij was een van de favorieten voor de MVP verkiezing van vorig jaar. Als deze man zonder blessures blijft dit seizoen is het niet ondenkbaar dat hij met de Toronto Raptors de titel binnenhaalt. Toen Leonard nog fit was behaalde hij de derde plaats in de verkiezing van de beste verdediger.

Basketball in Nederland

Wilt u een van de grootste basketballers van Nederland en misschien wel de NBA worden? Dan moet u natuurlijk wel de juist uitrusting hebben. Deze vind u voor voordelige prijzen bij BBT Shop. BBT Shop specialiseert zich al jaren in het verkopen van basketbalartikelen. Neem eens een kijkje op de website!