B&B in Vinkeveen

Wilt u eindelijk is een weekendje er tussen uit? Even weg maar niet al teveel geld uitgeven? Dat kan nu bij Britt’s B&B in Vinkeveen!

Locatie

Bij Britt’s BnB is er voor ieder wat wils. De b&b ligt in een oude haven. U bent dus omringd door water en natuur. Vinkeveen wordt niet voor niets ‘Het groende hart van Nederland’ genoemd. De omgeving is rijk aan water, flora en fauna welke op verschillende manieren te beschouwen zijn. Zo zijn er meerdere partijen waar u een bootje kunt huren om even lekker de plassen mee op te gaan. Deze boten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo variëren ze van een kano tot aan een grote sloep. Of u nou alleen of met een grote groep bent, er is altijd een geschikte mogelijkheid voor u aanwezig. U kunt natuurlijk ook aan de wandel of met de fiets aan de gang. Britt’s bnb beschikt over een aantal fietsen maar er zit in de buurt ook een fietsverhuur die de fietsen komen afleveren bij de b&b.

Activiteiten

Verder zijn er veel watersporten die u kunt leren en beoefenen. Niks is te gek. U kunt waterskiën , zeilen, wake boarden, duiken, vissen en zelfs het razend populaire fly-boarden behoort tot de mogelijkheden. Als klap op de vuurpijl is er zelfs een kleine mini onderzeeër die u (met kapitein) kunt afhuren. Ontdek de onderwaterwereld zonder nat te worden. Grote steden zoals Utrecht en Amsterdam liggen op slechts 20 minuten afstand van uw accommodatie welke gemakkelijk zijn te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Houdt u niet van de grote steden kunt u ook een bezoekje geven aan de omringende kleine dorpjes zoals Loenen, Vreeland, Abcoude en nog veel meer.