Auto voor de zaak

Alweer een aantal jaren ben ik een ZZP’er en bezoek ik regelmatig mijn klanten met de auto. Echter was mijn auto enorm verouderd en was het tijd om een nieuwe auto te nemen. Ik zit dagelijks gewoonweg enorm veel op de weg, en dan is het gewoonweg belangrijk om de beschikking te hebben over een goede auto. Echter had ik dit nooit tot voor kort, want via financial lease auto heb ik een compleet nieuwe auto gekocht die mij van A naar B brengt.

Een auto leasen

Een auto kopen was voor mij als zelfstandig ondernemer haast onmogelijk, gezien het feit dat ik niet zoveel geld verdien dat ik direct een compleet nieuwe auto kan kopen. Om deze reden besloot ik de auto te leasen, waarna ik maandelijks een x bedrag betaal, en hierdoor gemakkelijk nog altijd maandelijks kan rondkomen. Daarnaast is dit de ideale investering, gezien het feit dat ik nu een nieuwe auto in mijn bezit heb, en dit allemaal zonder onnodige kosten te hebben gemaakt. Voor mijn onderneming is dit dan ook een echte win-win situatie.

Wil je meer informatie over financial lease, of wil jij meer informatie over de specialist die dit aanbiedt, namelijk Goedlenen? Surf dan snel naar de website van Goedlenen voor meer info!