Auto verschepen kosten en tarieven

Op zoek naar de kosten voor auto verschepen? Bent u van plan om uw auto te laten verschepen overzee en bent u benieuwd welke kosten hiermee gemoeid zijn? Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van het verschepen van auto’s en de kosten proberen we hierbij uiteraard zo laag mogelijk te houden. Probeer niet in zee te gaan met onbetrouwbare partners die zeggen voor de allerlaagste prijs uw auto bijna kosteloos te verschepen, want u kunt er vanuit gaan dat het hier niet om een betrouwbare partner gaat.

Wij vinden het uiterst belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met spullen die niet tot onszelf toebehoren en behandelen alle voertuigen dan ook met meer dan alleen zorgvuldigheid. De auto’s worden verscheept op grote vrachtschepen en worden vervoerd in winddichte en waterdichte containers, zodat u er van verzekerd bent dat uw auto schadevrij de plek van bestemming bereikt. Is er ergens in het proces toch iets misgegaan en is er enige schade aan uw auto ontstaan? Vooraf zullen we duidelijk maken wat de voorwaarden zijn en hoe u zich hier tegen kunt verzekeren. We zullen er in elk geval voor zorgen dat u achteraf niet voor kosten komt te staan, naast het verschepen van de auto, die u niet had verwacht.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u de kosten weten van het laten verschepen van een auto? Kijk op de website.