Always on the run

Falke hardloopsokken of op zijn Engels ‘running socks’ geven je figuurlijk vleugels. De fijne hardloopsokken van Falke zijn uitermate geschikt voor hardloopschoenen met of zonder demping. De hardloopsokken van Falke zijn ademend, wat blaren helpt voorkomen. Blaren kunnen onder andere ontstaan als sokken vochtig blijven.

De sokken van Stropjedas zijn geschikt voor diverse doeleinden

De hardloopsokken zijn dan ook zeer geschikt voor het lopen van zowel korte als lange afstanden en tijdens regen of zonneschijn. De running socks van Falke hebben daarnaast een uitermate goede pasvorm. Op de sokken staat duidelijk de pasvorm voor zowel de linkervoet als rechtervoet aangegeven. Dit zorgt uiteraard voor een uitstekende pasvorm. Hardlopen is een sport die erg goed is in te passen bij een druk bezet leven. Een paar hardloopschoenen, hardloopsokken en sportkleding en een klein beetje tijd en je kan al fijn een blokje om. Gewoon alleen vanuit huis of met een loopgroep. Maar bij voorkeur wel met een paar goede hardloopschoenen en hardloopsokken, want je voeten moeten het meeste werk verzetten.

Ook zakelijke kleding bij Stropjedas

Stropjedas.nl biedt derhalve naast zakelijke kleding, ook graag de sportlijn van Falke aan. Dit voor de nodige ontspanning. De hardloopsokken van Falke hebben een prettig draagcomfort. Ze ondersteunen voet en voetzolen en geven voor elke prestatie (recreatief of competitief) net dat extra duwtje in de goede richting. Dus verwen uw voeten met een paar Falke hardloopsokken gekocht bij uw stropdas- en sokkenspecialist stropjedas.nl.

Sokken koop je bij Stropjedas