Alles over het Spaanse eiland Tenerife

Op zoek naar een (vakantie)land met een aantrekkelijk klimaat? Dan is Tenerife waar u naar zoekt. Spanje heeft een heerlijk klimaat en dit geldt daarom ook voor het Spaanse eiland Tenerife. Dit eiland is altijd warmer en beter dan in Nederland, waardoor het het hele jaar door een perfecte plek is om lekker uit te rusten en te genieten. Hierdoor draagt het klimaat de naam van de eeuwige lente. 

Meer informatie

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het weer in Tenerife heerlijk. Dit en het uiterlijk van het land zorgen ervoor dat het eiland een zeer populaire plek is voor toeristen. Dit geldt vooral voor de zomermaanden, maar ook in de winter kunt u hier prima op vakantie. In de zomer zal de thermometer zo’n 30 graden aangeven, maar in de winter ook zeker wel zo’n 20 graden. Dit maakt het eiland dus ook een goede plek om te overwinteren. Ondanks dat het weer belangrijk is, heeft het land natuurlijk nog veel meer te bieden.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over Tenerife en het klimaat, ga dan naar de website van Tenerife.nl. Hier vindt u alles wat u wilt weten. Toch nog niet genoeg? Dan kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website.