Afstandsbediening garagedeur vervangen

Het komt veel voor. Je garagedeur werkt perfect, maar de afstandsbediening doet het niet meer zo goed en kunt de garagedeur van buitenaf niet meer openen of sluiten. Dit betekent dat de afstandsbediening aan vervanging toe is.

Afstandsbediening garagedeur vervangen

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in afstandsbedieningen van garagedeuren vervangen van alle merken en types. Zo leveren wij onder andere de merken Marantec, Somfy, Sommer en Nice. We kunnen de afstandsbedieningen vervangen van zowel sectionaaldeuren, roldeuren, kanteldeuren als industriedeuren. We werken met originele handzenders en met de door ons zelf ontwikkelde universele afstandsbedieningen. Voor merken garagedeuren waar we geen originele handzender meer voorhanden hebben ontwikkelden we zelf twee varianten universele handzenders welke geschikt zijn om vele merken te vervangen. Onze universele handzenders zijn in staat om van de meeste bestaande handzenders op een frequentie van 433MHz de code te kopiëren.

Onze monteurs zijn specialisten in het verhelpen van problemen met afstandsbedieningen en garagedeuren. Wanneer je afstandsbediening van je garagedeur kapot is kunnen we snel bij je zijn om de afstandsbediening vervangen. De monteurs zullen je dan voorzien van een nieuwe garagedeur afstandsbediening en deze ook perfect afstellen op de besturingskast van je garagedeur.

Afstandsbediening garagedeur vervangen? Maak dan en afspraak op de site van ROMASS