Advocatenkantoor met een persoonlijke benadering

Bent u op zoek naar een advocaat in Wijchen? Veel mensen hebben geen ervaring met het uitzoeken van een advocaat en weten dan ook niet waar ze op moeten letten tijdens hun zoektocht. Allereerst is het natuurlijk heel fijn als u zich op uw gemak voelt bij een advocaat. Iemand die echt hart heeft voor de zaak en om u geeft. Van der Putt Advocaten in Wijchen staat bekend om haar klantgerichtheid en persoonlijke aanpak.

In welke vakgebieden is Van der Putt Advocaten gespecialiseerd?

Van der Putt Advocaten heeft een redelijk groot team, waarbij iedereen zijn of haar eigen specialisme heeft. Ze kunnen u onder andereĀ helpen met: aansprakelijkheidsrecht & letselschade of civiel- & bestuursrecht.

De advocaten

Bent u benieuwd geworden naar specialisaties van de advocaten? Op de website van Van der Putten Advocaten kunt u een uitgebreid overzicht vinden per advocaat met zijn of haar expertise. Zo kunt u vast een idee opdoen van de achtergrond van dit team.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit klantgerichte advocatenkantoor in Wijchen? Op de website van Van der Putt Advocatenkantoor vindt u veel informatie over de werkzaamheden en mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers of een e-mail sturen.