Administratie uit handen geven

Salarisberekeningen moeten altijd erg precies gebeuren. Hier is CBBS al meer dan 40 jaar actief in. Zij richten zich vooral op de kleine en middelgrote bedrijven waarbij ze alle salaris administratie verzorgen. Het CBBS zorgt voor goede berekeningen en levert alle informatie die je als bedrijf wilt en moet weten.

De administratie bijhouden is veel werk wat lang niet iedereen leuk vindt om te doen. Maar het is wel een heel belangrijk gedeelte van je bedrijf. Als er in de administratie iets niet goed gaat kan je bijvoorbeeld boetes krijgen, omdat je bepaalde dingen niet goed hebt betaald of je krijgt problemen met je eigen werknemers omdat ze de salaris nog niet hebben. De salarisservice van het CBBS is daarom een goede optie als het je niet goed uitkomt om het zelf te doen. Het is eenvoudig en snel, 24/7 toegankelijk hierdoor heb je altijd inzicht en het is ook voor werknemers.

Ook bieden ze een salarissoftware waarbij je de salarisadministratie gemakkelijk zelf kunt doen. Je kan kiezen voor Proflon dit  is een online salarisprogramma die ontwikkeld is door het CBBS. Hierbij kan je ook gratis ondersteuning krijgen als je er toch niet helemaal uitkomt. met inlogcodes kan je gemakkelijk bij alle bestanden die je wilt inzien. Ook komen de salarisstroken binnen 24 uur binnen en krijgen de werknemers op tijd hun loon. Ook de werknemers zelf kunnen gemakkelijk hun salarisstroken en de jaaropgave bekijken met hun inloggegevens.

De salarisservice is ook toegankelijk voor accountants- en administratiekantoren. De portal kan in de eigen huisstijl worden omgezet, dit is een efficiënte manier om de salarisvoeringen van de klanten te leveren. Voor de klanten is het een toegevoegde waarde als hun werk uit handen wordt genomen door een aantrekkelijk tarief. Een door de aangepaste huisstijl komt het erg professioneel over op de klant.