4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

In de Outdoor Living Mall van Fonteyn vind je een groot aanbod aan tuinmeubelen. Zo weet je zeker dat je slaagt met je zoektocht naar de tuinmeubelen die passen bij jouw tuin, terras of balkon. Juist omdat Fonteyn zo’n enorme keuze heeft willen we graag één merk uitlichten in deze blog. Dit merk is 4 Seasons Outdoor.

tuinmeubelen
tuinmeubels

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is het tuinmeubel merk dat bekend staat om hun veelzijdige assortiment. Ze bieden namelijk tuinmeubels aan in diverse soorten en materialen. Voor iedere wens, smaak en tuin is daarom wat wils. Eén ding is zeker: bij 4 Seasons Outdoor vind je exclusief design én hoge kwaliteit tuinmeubelen. De hoge kwaliteit zie je terug in de weerbestendigheid van de tuinmeubelen. Alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor kunnen tegen zonnestralen, regen, sneeuw en hagel. Wel zo handig in een land als Nederland.

meubelen

Het brede assortiment van 4 Seasons Outdoor

Het assortiment tuinmeubels van 4 Seasons Outdoor is erg groot. Zo vind je er meubels van teakhout, wicker, RVS en andere exclusieve tuinsets, tafels en loungesets. Wees welkom in de wereld van roestvrij staal, wicker en teak!

Het aanbod van Fonteyn

In de Outdoor Living Mall van Fonteyn staan de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor overzichtelijk en netjes opgesteld. Van heel de collectie is 95% aanwezig in de showroom en voorraadkelder. Zo weet je bijna zeker dat je direct de tuinmeubelen mee naar huis kunt nemen. Daarnaast profiteer je bij Fonteyn van 3 jaar garantie op je aanschaf. Ga alvast naar http://www.fonteyn.nl/tuinmeubelen om inspiratie op te doen óf door gemakkelijk en veilig online te bestellen. Ook online vind je namelijk een deel van de collectie van 4 Seasons Outdoor terug.