21st birthday party

Ben je net 21 geworden en wil je dat het liefst je verjaardag gewoon lekker thuis vieren? Groot gelijk! Je bent nu officieel volwassen. Er zijn geen financiële en wettelijke verantwoordelijken meer. Klinkt goed toch? Dat moet zeker gevierd worden! Het leven is al duur genoeg, maar gelukkig heb je super gezellige vrienden die het helemaal niet erg vinden om jouw verjaardag thuis te vieren. Sterker nog ze zijn er zeker van dat het een topfeest wordt! Nu je er zeker van bent dat je een huisfeestje gaat houden, is het nu tijd om te gaan kijken wat je hier allemaal voor nodig hebt. Ik ga je daarbij helpen! In dit artikel geef ik je een aantal tips voor het organiseren van het leukste huisfeestje!

De uitnodiging

Don’t make it too hard for yourself. Tegenwoordig zit iedereen op Facebook. Het is daarom dan ook zo eenvoudig om al je vrienden via Facebook uit te nodigen en de bijbehorende informatie daarop te vermelden.

Decoraties
Dit is misschien wel het leuke onderdeel van het organiseren van een feest! Vooral als je 21 bent geworden kan je bijna niet aan de versieringen ontkomen. Er zijn genoeg leuke webshops voor feestartikelen en decoraties. Verder kan je zelf ook leuke decoraties maken.

Drankjes en hapjes
Het makkelijkste is om een self-service bar te maken. Je kan hierop verschillende hapjes zetten. Als je geen kleine koelkast hebt, kan je een grote ice bucket op tafel zetten. Deze kan je vullen met ijs met flesjes bier en wijn erin. De rest van de voorraad kan je in de koelkast in de keuken bewaren. Ook steeds populairder op huisfeestjes is shisha, ook bekend als hookah of waterpijp.

Muziek
Muziek is de sfeermaker op jouw verjaardag. Het is dan ook een absolute aanrader om je verjaardag door muziek te verzorgen. Let er wel op dat jouw gasten zich nog wel verstaanbaar kunnen maken. Tegenwoordig kan je veel leuke afspeellijsten op Spotify vinden. Of misschien heb je wel een dj in je vriendengroep zitten?